The originals season 4 episode 4 bg subs

Дата на публикация: 09.03.2020

Режисьор: Мат никс. Моника, млада готвачка на около 25 години, живее в апартамент в Манхатън.

Действието на сериала е ситуирано в Ню Орлиънс, а в центъра на сюжета са действията на Клаус след като той разбира, че привлекателната Хейли в ролята Фийби Тонкин е бременна с неговото дете. Времетраене 44,60 мин. Епизоди 5. Режисьор: Джон Бокенкамп. Епизодът предстои да излезе или няма превод още. Той разкрива отделна история за първите вампири, в отделен сериал, чието действие ще се развива в Ню Орлиънс.

Моля, попълнете всички необходими полета. Жанр: ДрамаМистерия. Бързо търсене. Епизоди 4. Епизоди 5. Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители.

Режисьор: Бо Уилимън.

ТОП Актьори. Режисьор: David Kob. Search in excerpt. Специално разузнаване. Времетраене 42,40 мин.

  • Generic selectors.
  • Събитията в сериала разказват за началото на новата ера, когато Британия е населена предимно с войнствени келтски племена, които изобщо…. Тя намира нова съквартирантка в лицето на Рейчъл, нейна стара най-добра приятелка от гимназията, с която е изгубила връзка от….

Ще бъде добавен допълнително? Изпитвате проблеми. Режисьор: Лорън Гъсис. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. САЩ са пуснали дублираща мисия и….

Топ сериали на месеца

Или да се запознаете с подробната документация за справяне с проблеми при гледането на филми тук. Орденът на рицарите тамплиери е бил най-властният, богат и мистериозен военен орден в средновековието.

Жанр: Драма , Научно-фантастичен , Фантастика.

Благодарим ви за разбирането. Режисьор: Майкъл Хърст. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание. Престъпления от класа! Предишен Следващ.

Топ филми на месеца

Режисьор: Laurent Bouzereau. Останал без друг избор Клаус е принуден да се изправи срещу своето протеже Марсел, тъй като това е единствения начин по който той може да опази живота на своето дете. Залезът на тамплиерите.

Режисьор: Джули Плек. Режисьор: Деби Хорсфилд. Generic selectors. Предложи субтитри. Ние също не обичаме рекламите, Streamango и Rapidvideo с които не сме обвързани. Всички видеа са прикачени от други уебсайто.

Предложи субтитри. Режисьор: Джонатан Нолан .

Жанр: Драма , Комедия. Режисьор: Лорън Гъсис. Ексцентричен гений събира екип от брилянтни умове, последна линия в защитата срещу високотехнологични заплахи за глобалната сигурност. Регистрациите са напълно безплатни и отнемат по-малко от минута.

Режисьор: Деби Хорсфилд. Режисьор: Джереми Слейтър. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.