Картички за рожден ден на момче на 1 годинка

Дата на публикация: 14.02.2020

Да расте силно и атлетично. Нека детето ви расте в радост и разкош.

Всички Текуща група. БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Не забравяйте, че докато с вас всичко е наред - всичко е добре и с вашето дете! И така, мина една година, Както щъркел донесе теб. Поздравления, малко слънце, за първата ти година!

Нека има много щастие в живота си и във всяко начинание да й върви. Първото желание което имаш Първата дума която кажеш Първата стъпка която ще направиш Първата звезда която ще видиш. Да има винаги цели, което след 3 дни, търпен. Нека детето ви расте в радост и разкош. Мили .

Нека носи радостни моменти и изпълва дните ви с топлина и веселие! Откажи Изпрати.
 • Рожден ден на детето ми 14 Детски празници и рождени дни. Моята глава нищо не ражда, а никак не искам да звучи стандартно, защото детенцето ми е много скъпо.
 • Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Поздравления, малко слънце, за първата ти година!

Идеи за подаръци

Да расте рожбата ви мила, здрава и щастлива. Искам да крачиш смело по пътищата с късмет, да пляскаш весело с ръце, да очароваш всички наоколо с прекрасната си усмивка и да бъдеш най-голямата радост за цялото семейство.

Да бъде светъл пътят на живота, приключенията ти. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Преди година когато бях в щатите търсих картичка с пожелание за първи рожден ден ,която като я преведа да звучи и на българси толкова добре.

 • Да има непокорен дух, с който да покорява светва!
 • Започнете да пишете

Препоръчани теми? Да ви радва и да ви дава могъщество и закрила. Нека расте безгрижно, щастливо и да има позитивни дни. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Валентин Идеи за подарък за Цветница Идеи за подарък за юбилей Идеи за подарък за 8-ми март Идеи за подарък за сватба Идеи за подарък за рожден ден на дете Идеи за екологични подаръци за Сурвакане Идеи за подарък за Нова година на баба Идеи за подарък за Нова година на дядо!

Друго не се сещам. Първи рожден ден - годинка 11 Детски празници и рождени дни. Преди година когато бях в щатите търсих картичка с пожелание за първи рожден ден ,която като я преведа да звучи и на българси толкова добре.

Здраве и сили пожелаваме. Anni A Anni. Общи условия. Откажи Потвърди. Слънчев като днешния ти ден рожден. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги сп.

Пожелания и поздрави

Героинята на събитието, за мама и татко: Честита първа годинка! Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Нека никога не сте болни, нека постигнете най-доброто в живота! Благодаря Ивон!

Честита първа годинка. Да расте силно и атлетично. Честит рожден ден 1-а година. Трябва да признаете, бъдете винаги с децата си и споделяйте щастието си, че ч.

Здраве и сили пожелаваме. Честит рожден ден 1-а годинка? Затова ми!

То става на 1-а година, Искрено ви поздравяваме. Затова мило, младо семейство, бъдете винаги с децата си и споделяйте щастието си. Помогнете моля ви със някакво стихче за 1-годинка!

Помогнете моля ви със някакво стихче за 1-годинка! БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, мина една година. И та.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Павелин
  15.02.2020 в 19:13
  Активация на акаунт. Героинята на събитието, за мама и татко:.
 2. Гълъбина
  23.02.2020 в 16:33
  Да е живо и здраво детето ви!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.