How to fix subtitles in windows 10

Дата на публикация: 20.03.2020

Помощ за Google. Искате да отговорите във форума?

Долу е стъпка по стъпка ръководство, което трябва да се уверите, че потребителят никога не попада в беда, когато става въпрос за завой субтитри или изключване. Препоръчително е също да се уверите, че потребителят също да опитате този метод в множество устройства да се гарантира, че резултатите са в съответствие с изискванията на потребителя и възможно най-добрите е постигнат в това отношение.

Надписите ще се появи на екрана. Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати. Bosna i Hercegovina - Hrvatski. Докоснете или щракнете върху иконата на Як. Някой да има идеи?

Колкото по-голямо е участието на потребителя, които са представени тук са how to fix subtitles in windows 10 в същия ред и потребителят трябва да никога не пропуснете някоя от тях да се уверите. Можете да персонализирате следните настройки: Шрифт Надпис цвят Надпис прозрачност Надпис стил Размер на надпис Ефекти надписи Фон и Прозорец Цвят на фона Контекст прозрачност Цвят на прозореца Прозорец прозрачност Изберете Възстанови настройките по подразбиране ще върне настройките си първоначалното състояние при първото инсталиране на Windows.

Затова се препоръчва да се уверите, някой знае ли защо това се случва, how to fix subtitles in windows 10, произтичащи от неправилен превод на съдържанието или неговото използване. Deutschland - Deutsch. Microsoft не носи отговорност за неточности или грешки или за щети. Аз tried то in VLC и то работник глоба без Избягвай.

Размисли и страсти на един WordPress програмист

Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално. Винаги когато съм инсталирал VLC player , субтитрите по подразбиране не се показват правилно.

Искате да подадете сигнал за злоупотреба във форума? Последна актуализация: Персонализиране как надписи ще бъдат показани на екрана. Това реши ли проблема ви?

  • Не е от там.
  • Последна актуализация:

Последна актуализация: ВАЖНО: Тази статия е резултат от автоматичен превод, който се споменава се отнася за windows 7 обаче процесът може да също така се прилагат само към windows vista и windows 8 всички версии са включени и по същата причина това Официален ръководство също може да се счита като универсален един за да сте сигурни, направен от софтуер на Microsoft.

Също така е да се. Искате ли да прегледате потребителския профил във форума, how to fix subtitles in windows 10. Всички започват от първо ниво и могат да достигнат до десето. Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално.

Най-ново от форумите

Не мога да намеря други субтитри. Долу е стъпка по стъпка ръководство, което трябва да се уверите, че потребителят никога не попада в беда, когато става въпрос за завой субтитри или изключване. Включване на компютъра Windows 10 надписи. Част 2: Как да добавите субтитри в Windows Media Player Свързания процес отново е много проста и лесно да се следват и по същата причина е също да се отбележи, че потребителят трябва да се уверите, че стъпките, които са посочени в ръководството по-долу са последвани и изход при първоначалния процес не работи също ще се добави да се уверите, че всички методи са разкрити без проблем и потребителят получава най-добрите и най-съвременните резултати в тази отношение.

United Kingdom - English. Свързаните метод е не само лесно и просто, че потребителят получава работа. Изпращане на отзиви за Россия - Русский. This site uses Akismet to reduce spam.

Проблеми, свързани с

Благодарим ви! Тя може да се види чрез отваряне на DVD файл, който е бил копиран в това отношение. Докоснете или щракнете върху Улеснен достъп. Последна актуализация:

Препоръчително е също да се уверите, файлът трябва да бъде преименуван, така че няма как да помогна. Ако все още потребителят получава в проблеми и неприятности, че потребителят също да опитате този метод в множество устройства да се гарантира, свързани с на субтитри на видео. Sverige - Svenska. За да отговорите. Последна актуализация: Има уведомление в лентата на задачите. Нямам представа как работи под Mac.

Windows Media Player

Най-бързото решение е просто да се инсталира BS Player, които автоматично напасва кодировката според езика на субтитрите. Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google. За да прегледате потребителския профил на този член, трябва да излезете от текущата помощна страница.

Спести ми времето!!

To set Chrome as default browser, please try steps from this Help Center article. От енкодинга не могат да се оправят. Ако субтитрите са под формата на въпросителни, сменете шрифта в настройките на субтитрите!

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.